En Succeshistorie

Kvinderne vil hellere møde op til undervisningen i Shahrazad end at holde ferie. Læs den spændende artikel om Shahrazad i Dansk Oplysningsforbunds blad Spektrum nr. 6 2015 - Klik her

Forleden kom en kvinde stolt og glad til undervisningen. Kvinden, som har svært ved at tale det danske sprog, fortalte på sin måde og med hjælp fra nogle medkursister om sin oplevelse.
Kvinden havde problemer i sin lejlighed med vandhaner m.m. i både køkken og badeværelse. Hun ringede derfor til sin vicevært og fik helt på egen hånd formidlet om sine problemer, hvad det handlede om, hvor hun boede osv.
Viceværten kom hurtigt, og reparerede det der var i stykker.
Der var ingen misforståelser, ineffektive situationer - tværtimod var det en sjov og rar oplevelse for både vicevært og kvinden.
Kvinden havde stolt fortalt viceværten at hun går til motion, og der lærer hun også at tale dansk hos Suzzane. Hun spurgte ham også, om han kendte Suzzane ...

24015 1341133565102 1134068028 1053115 3002705 N 003

Kvinden er traumatiseret, har i mange år gået til danskundervisning uden progression. Men i Shahrazad lærer hun at tale dansk, da der er sprogstimulation i forbindelse med al undervisning. Der tages individuelle hensyn i indlæringssituationer. Indlæringsmetoder og det der skal læres er tilpasset kvindens forudsætninger og behov for indlæring.